Addes vårformsdiet™

Det är mycket fokus på min sjukliga fetma här på bloggen nu. Det, samt dieter och matlagning. Under de senaste dagarna har jag haft någon form av varannandags-diet. Där jag varannan dag ätit min så mäktiga bananpannkaka och varannan dag ätit något onyttigt i både mat- och snask-väg. 
Karaktären är oerhört låg hos den unge herr Steen för tillfället. Eller egentligen, är den så hög någon gång hos mig om vi ska vara ärliga? Tveksamt. Skitsamma, ”det gäller att leva också”, som en jag känner brukar säga. Det ligger ju någonting i det. Får jag inte göra lite ”som jag vill” en tid såhär på våren och kanske även stundtals under somrarna så vet jag att jag inte skulle vara så sugen på träningen alls sen framåt hösten. Jag kommer fortsätta lalla på lite en tid framöver, ungefär till den 25:e april (vecka 17) där det nya träningsåret inleds. Där kommer det bli en lite svettig tid för mig, speciellt mentalt då jag vet att det är jobbigt att kämpa sig igång med träningen igen. Men det är bara att gilla läget och ge kroppen det stryk som den behöver. Kommer ju givetvis försöka få till något träningspass då och då även nu, så fort hostan och snuvan lagt sig en aning. För jag mår ju trots allt bra av att röra på mig. 
Något som för tillfället verkar ha blivit lite bättre är min ryggvärk. Visst, det gör ont fortfarande, men det är inte alls lika illa som förr. Kanske är det för de senaste veckornas något lägre träningsmängd? För jag vet ju att när jag vilat helt så har det inte blivit något bättre i alla fall. Får hoppas att det håller i sig framöver nu också. 
Nu ska jag fortsätta kolla på ”The walking dead” och senare ”Prison break”, hörs hej!

https://adamsteen.se/
Previous articleSkoltisdag
Next articleSamtal från snuten

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here