Allt och inget

Sju härliga minusgrader imorse när jag tuggade iväg på cykeln mot mitt dagsverke 

Vi kan börja inlägget med en liten dansfilm med Alfons och mig från gårdagen:

Kul att han gillar Bruce!
Idag var det lite småkyligt på väg till jobbet, skönt att vakna till på det sättet. Fick äntligen sova bra inatt, nästan nio timmar. Vi gick och lade oss klockan 21 igår kväll, skönt som fan. Även om det var lite jobbigt att missa VM-kvalmatchen mellan Sverige och Italien. Jag vaknade till klockan 02 inatt och var tvungen att kolla mobilen för att se om Sverige klarade att kvala till VM, vilket dom till min stora glädje gjorde!! 
Igår så stod det klart att jag troligen kommer sälja min lägenhet i Falun inom någon månad. Har pratat med en mäklarkompis och fått ett bra pris, så jag kommer använda mig av honom. Trots att jag först tänkte sälja den själv. Förhoppningsvis får jag drygt en miljon för lägenheten och kan lägga en fin peng på börsen, det blir perfekt för framtiden! Kanske investerar några tusenlappar på Lendify också. Vi får se.
Efter mitt jobb idag så ska jag troligen inhandla dubbdäck till pendlarcykeln. Därefter så blir det löpbandsintervaller, kämpa Adam!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here