Anmäld till Kortvasan

 
Igår anmälde jag mig till Kortvasan som går av stapeln den 24:e februari. Har åkt den vid ett, eller möjligen två tillfällen tidigare. Tänker att det kan vara bra att göra något annorlunda mot tidigare år. Dessutom så tycker jag att det blir för långt uppehåll med två veckor utan tävling, inför Vasaloppet. Jag hinner gå ner i sparlåga då och blir liksom seg. Så vi testar ett annorlunda upplägg i år. 
På lördag drar jag ju ner till Ulricehamn, fick hjälp av samordnaren för Skistart Ski ChallengeMartin Holmstrand med boende på hotell Lassalyckan. Stort tack för det!
Jag har fortsatt en rätt rejäl träningsvärk idag, så jag går runt med ett par kompressions-tights i hopp om att snabba på återhämtningen en aning. I eftermiddag så tänkte jag försöka köra lite stakintervaller för ovanlighetens skull. 
https://adamsteen.se/
Previous articleEn tretimmars
Next articleStakintervallsjävlar

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

  1. Då möts vi på sön för första gången i ett race förutom VL då. Det är dock fördel dig, alldeles för kuperad bana för mig.
    Höhö, skämt åsido, tror du tar det. Jag landar nog på typ 2:50 om jag orkar in i mål. Kör hårt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here