Anmäld till Vasaloppet, elitledstöntar, med mera

 
Ja, det gick ju så in i helvete bra igår och dessutom så var det ju så fruktansvärt roligt att åka runt där bak i fältet och skämmas. Vi bjöds på en galen stormvind under hela loppet igår, var man inte beredd så flög stavarna åt alla håll. Till följd av stormen så var det mycket inblåst smuts i spåren, jag stod bredvid spåret under hela loppet. På grund av allt detta roliga så valde jag igår kväll att anmäla mig till Vasaloppet, det är ju kul för alla de 300 (typ?) som står i elitledet, då kan ni ju få slita av mig huvudet och pissa mig i halsen när ni förnedrar mig under loppet. På tal om den där hysterin med elitledet, det står alldeles för många personer där, jag skulle kunna plocka bort typ 60% av dom som står där, utan att skämmas. Bland annat alla som ens pratar och skryter om att dom står där ska bort direkt. Sånt är väl självklart; åker man skidor och håller hyfsad nivå så står man där, punkt slut. Så jag är väl inte heller välkommen där. Sen är det ju också hysteri kring att man kan kvalificera sig dit genom rullskidlopp, det tror och hoppas jag att dom slutat med nu?! Vad är nästa steg? SkiErg-tider? 
Idag är jag lite mör i kroppen, men inte ”överkörd av tåget-trasig”, men hur ska man kunna bli det i den farten jag åkte igår?! Det är ju en fysisk omöjlighet. Likväl så ska jag vila idag, det blir skönt. Vi har precis fått hit en städerska, så jag, Amanda och Boss ska ut och gå en långpromenad nu. Det blir skönt!
 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

7 COMMENTS

  1. Håller med och för led 1 borde det heta 1a och 1b. En viss skillnad på 151 och 499 i vasaloppet. Blir dessutom otroligt dumt när led1 åkare kvalificerar sig till elitledet och tar med sig sin 'köaklockan4" för att stå långt fram i ledet. Sen kanske inte jag som inte åker ska bry mig iofs. Lycka till iaf!

  2. Ja är på Adams linje. Låt det vara de bara vara placering i vasaloppet på elit led + top 30wc/ski classic. Sedan ett 1a med 151-300 dit man kan seeda sig som bäst utan att ha åkt loppet tidigare. Något i stil med föregående talare. Just nu tycks det viktigare att stå bra i starten än att åka bra i loppet.

  3. Jag vill in i elit ledet för att det är snyggare nummerlapp där:)….sedan kan jag hålla med nittiosex led 0. 1-150 led 1. 151-300 osv

  4. Skönt att höra att man inte är ensam med denna tanke. Kommer sent till starten och det betyder sist i led 1, placering 600-700. Så vid backen är det en härlig känsla när man åker med led 2 åkaren och vet vad man har framför sig. Senaste åren kring 200 i mål, så känns skönt med några omkörningar iaf eller så inte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here