Äntligen avtal i Oasmia, men i övrigt ett nattsvart liv som framöver bara kommer bli sämre

Bild från i måndags när vi var hemma hos mina föräldrar. Helt plötsligt kommer Alfons med utstyrseln ovan.  
Hej på er. 
Liten upprättelse idag i och med att Oasmia äntligen signar en partner och visar vad dom går för. Jag skrek av glädje hemma i morse, så att Alfons + Boris blev rädda och började nästan gråta av lycka när jag läste nyheten. Så nu har väl det åtminstone för ett tag vänt med det ekonomiska. Hoppas på mycket mer i bolaget dock. Deras allra största produkt XR-17 har mycket att bjuda på tror jag. Men ändå skönt att sitta på drygt 100 k aktier dagar som dessa. Tror inte det är någon idé att sälja för att ta hem vinst som många verkar göra nu, det kommer mycket mera!
Men i övrigt är det väl nattsvart. Jag tänkte att ekonomin och min idrott är det viktigaste i mitt liv. Men jag glömde kanske av att familjen är viktigare. Nu har jag ingen sådan längre, ingen hel åtminstone. Idrotten går piss, kan inte träna nu och min säsong var totalt värdelös. Ekonomin var nere rejält ett tag också. Tre av mina grundtryggheter är borta. Ganska kämpigt. 
Framöver lär jag inte ligga direkt högt upp i rang till att kunna skaffa en ny familj. Vem fan vill ha en överviktig, tunnhårig, snart 40 år gammal ensamstående pappa som bor i Borlänge av alla jävla ställen?! Jo, det ska jag berätta: ingen! Det kommer numer bli ensamma högtider, ensamma halva veckor och ensamhet ända till graven. Kul liv att se fram emot! Eller inte. 
Enda förhoppningen nu framöver är att jag kan träna igen inom en förhoppningsvis snar framtid och att mina innehav börjar gå bra igen. Annars är alfons det enda jag har att leva för, det är förvisso inte illa det. Men jag vill ju ha mer än bara honom att luta mig tillbaka mot. Tänk att jag ser fram emot nya dagar med dubbeltröskel: Skierg och löpband. Om det rullar på igen så kommer jag ju få något bättre humör i alla fall. 
https://adamsteen.se/
Previous articleBalkonginglasning
Next articleInstabil och orolig

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

14 COMMENTS

 1. Förstår inte hur du hela tiden tigger pengar av oss följare då du samtidigt skriver hur mycket aktier du har i olika bolag

 2. Du har alltså 100k aktier i Oasmia = just nu värt över 900 000. Men tigger pengar i vart och varannat inlägg? Så antingen ljuger du om dina aktier eller så är du en hycklare av rang…

 3. Hoppas allt ljusnar. En tanke: Är det inte försvarligt att satsa mer på ett bättre betalt heltidsjobb än att fokusera i den utsträckning som du gör på idrotten? I all välmening undrar jag om din idrottssatsning är försvarbar. Eftersom du verkar bekymrad över din ekonomiska situation och idrotten på din nivå inte ger några pengar.

 4. Hej Adam! Förra veckan köpte jag Oasmia efter att bland annat läst din blogg. Just nu stigit 80% sedan köp. Fortsätt gärna med mer aktietips! Swishar en slant😃

 5. Jo egentligen. Du har rätt i det. Har du någon idé vad det finns för jobb för en outbildad person som mig?

  Grymt!! Oj snällt, du har numret: 0761664997 😉

  Ska försöka tipsa om mer 🙂

 6. Evolution gaming tror jag kommer börja röra på sig framöver, bara dom inte stänger ner mer studios. Dom ska ju även gynnas i dessa tider generellt.

 7. Snyggt! Jag äger båda och är lång i båda!

  Övriga mer ”stabila och säkra” som jag har som grund och som gått ner på slutet (tror på uppgång):

  Investor
  Castellum
  Industrivärden
  Latour (trots premievärdering)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here