Äntligen något vettigt; drygt nio mil cykel

Void-kläderna är inte bara snygga, de är sköna satan också!
Åh fy fan vad skönt att ha tränat igen, efter en dryg veckas ofrivillig vila. Kalle Gräfnings smsade mig och frågade om jag ville med och cykla, just därefter så ringde David Mayer och ville träna. Så vi möttes upp vid mig klockan 15,00. Därefter så började vi med att cykla ”Aspebodavädan”, där mötte vi Daniel Olsson som vände och hängde med. 

Tillbaka i Falun igen så skulle Kalle hem, vi tre andra körde runt Varpan. Efter Varpan så blev jag ensam och bestämde mig för att köra slut på mina redan slaktade ben. Så jag åkte tillbaka till Österå, ut på stora vägen mot Enviken, svängde in i Toftbyn och lastade på till Sundborn och vidare upp till Skuggarvet. I stigningarna upp emot skuggarvet så började jag få lätt krampkänning i benen. Krampkänningarna till trots så hade jag ändå en skaplig känsla i kroppen och bra fighting-skalle. 
Rullade in på gården igen efter nästan 3,10 timmar, med en riktigt nöjd och härlig känsla. Snittpulsen under passet blev 135 och maxpulsen 184! Ett riktigt kingpass! Jag testade idag att höja sadeln på min Sensa, cirka en centimeter, och flytta fram den 0,5 centimeter. Då kändes den ännu bättre.  
Såhär såg passet ut på Strava:
Och här är några bilder:

https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here