Träningsåret 2013 – 2014; 656 timmar

I söndags tog träningsåret 2013 – 2014 slut för de flesta av oss skidåkare. I måndags började således det nya; 2014 – 2015. Detta nya år har dock inte börjat så bra för egen del med en förkylning, men den ska nog snart gå över. Nedan så har ni lite urklipp ur min träningsdagbok där ni ser sammanställningen av diverse saker:
Här är den tid jag spenderat i de olika pulszonerna, samt styrka. En period motsvarar fyra veckor.

Total träningstid i år blev 656,12 timmar. Mitt näst högsta någonsin. 2006 – 2007 så tränade jag 660 timmar.

Fördelningen i total träningstid mellan klassiskt och skate.
Här är exakt tid i de olika pulszonerna, samt styrkan.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

3 COMMENTS

  1. Intressant, vad drar du för egna slutsatser om säsongen? vad använder du för träningsdagbok?

  2. Hej! Undrar lite om hur du skriver upp styrke passen i tid? Om du är där.en timme hur länge skriver du då upp? 🙂 // Karin

  3. Tack Anonym. Slutsatser om säsongen är väl att jag inte är riktigt nöjd i det stora hela, men att jag ändå har ett bra träningsår i ryggen för kommande år. Jag använder en Excel-baserad träningsdagbok som DSA har gjort.

    Jag skriver mycket mindre tid än vad jag är där. På en timme skriver jag mellan 15 och 30 minuter. Beroende på vad jag kör.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here