April är här

Stolt kille med sin radiostyrda bil 

Trött kille innan dagis 
Hej på er. 
I höstas så köpte jag ju en iPhone 12 PRO, egentligen är det inte så stor skillnad på den jämfört med min förra XS. Ångrar mig en aning att jag inte köpte den större varianten PRO Max. Men det får bli nästa gång. Men en skillnad som jag gillar är ultravidvinkel-kameran, den som kallas ”0,5” i kamera-appen. Här tycker jag att både filmer och bilder blir väldigt coola. Ni med lite öga för detaljer har kanske noterat att jag använder den kameran ganska ofta i både blogg-bilder och vlogg-filmer
Idag är det ju första april. Tänkte först skämta om att jag skulle bli pappa, men hindrade mig själv när jag påminde mig om att jag inte gillar aprilskämt. Så jag skippade det. Hoppas jag slipper utsättas för sådana barnsligheter också. 
Sista dagen på jobb idag, sedan väntar elva dagar välbehövlig ledighet. Känner mig ganska sliten både mentalt och kroppsligt. Lite nya uppgifter på jobbet, som gör mig utmattad. Dessutom min egna påtvingade stress med att få ihop mina 710 träningstimmar. Ni ska inse att det är ganska kämpigt att få ihop över 10 timmar i veckan denna tid på året på dessa breddgrader. Dessutom med ingen tävling i sikte att köra emot. Men jag ska fixa det och kan sedan inkassera två sköna veckor i lugn och ro. 
Efter mitt jobb idag så ska jag åter springa till och från Bergebo, samt köra skidor där uppe. Det kan ju bli skoj! 
Ha det!
https://adamsteen.se/

Related Articles

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

MTB + löpning + hopp

Tjena! Det har ju faktiskt tränats några timmar idag igen. Först fick jag låna ihop utrustning och cykel för att kunna åka mountainbike tillsammans med...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here