Är huvudet dumt så får kroppen lida. (Tränat)

Hänger mig i TRX-banden
Det som rubriken skvallrar om är ju visserligen något jag får erfara minst en gång per dag. Men vissa gånger är värre än andra. Dagens är nog ett sådant tillfälle. Jag hade ju bestämt mig för att träna idag, och det jag var mest sugen på var gym. Tänkte att jag kör samma övningar som jag gjort under vintern, men med några fler repetitioner och med lättare vikter. Dock så blev det ganska många fler repetitioner än vad jag brukar köra. 
Idag orkade jag inte jogga runt Kolgården, visserligen gick jag runt den med sällskap + hund innan, men under min träning så joggade jag spikraka vägen dit (ungefär en minuts jogg). Givetvis så tränade jag på
Testade mina nya
Dessa fetlår ska jag försöka deffa ner i sommar när jag tänkt att jag inte ska köra någon styrka med vikter före skidsäsongens början.

Suger på tummen mellan seten.
https://adamsteen.se/

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here