Överkörd av tåget

BloggerImage
Status: fin och trött
Hej mina fina. 
Idag vaknade jag och äntligen kände den härliga känslan av att vara överkörd av tåget. Träningsvärken var oerhört påtaglig och det värkte från topp till tå. Den känslan är fan bland det bästa som finns. Nästan som att vakna bakfull. Nu har jag aldrig varit bakfull, men jag har ju hört om folk som varit det, verkar härligt. 
Den 25:e tänkte jag ju som bekant dra igång med lite mer strukturerad träning igen och fram tills dess så hade jag först planerat att jag skulle träna lite då och då, någon blandning av det jag tycker är kul för tillfället. Men efter gårdagens gympass så fick jag smak på det igen, så jag tänkte att jag kör på med några sådana pass fram till den 25:e. Det blir ju som jag nämnt mycket mindre gym under sommar och höst för min del, så jag vill ju bygga upp litegrann i alla fall. 
Idag tänkte jag smälla på med ett nytt pass på Actic, helt annorlunda än igår och förhoppningsvis så orkar jag jogga lite mer än bara till gymet. Längtar! 
Nu ska jag vara rastvakt här på skolgården, hörs hej!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here