Årets aprilskämt torde ju vara undertecknad?!

Jahapp, första april och skämtarnas dag. Jag håller väl inte direkt på med några sådana där skämt, snarare att jag är ett stort skämt själv bara. Idag råkade jag slå till med en sådan där långsovning igen, jag är hopplös, men har jag inget bestämt att gå upp till så då sover jag. Det är ju förjävla härligt det också. Nu ska jag försöka ta mina trötta ben och gå till Jungfrun (Dala Wärdshus, tyvärr ingen jungfru i ordets rätta bemärkelse) för lunch. Solen skiner ute, så det blir nog en trevlig promenad. Senare så tänkte jag försöka få till ett lätt skidpass, om det går med snötillgången och med tanke på att Clash of nations börjar idag. Det var min hektiska dag det, blir stressad av bara tanken, puh.
Förresten, åkte
Fick två T-shirts av Kimmy igår, från hans egna märke, rätt nice alltså! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

8 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here