Årets hittills längsta löptur

God kväll!

För en tid sedan så kom jag hem efter min löpning. Det blev ett fint och härligt pass längs Bjusanvägen. Löpningen är faktiskt rätt rolig och jag gillar det verkligen, skönt! Jag sprang upp förbi Bjusan till toppen av Muskboberget, vände sedan tillbaka till Bjusan igen och tog mig även uppför den andra grusvägen till vändplanen i närheten av Halla fäbodar. Målet för dagen var att springa under fem minuter per kilometer och det lyckades. Jag fick in 18,66 kilometer på mina 90 minuter jag var ute, således det längsta passet löpning detta år. Benen känns rätt okej och jag tror kroppen är redo för att springa hyfsat fort, i mina mått mätt åtminstone.
Vägen var väldigt fin, stundtals isbeklädd och förhållandevis torr där det var barmark. Jag sprang för säkerhets skull i mina Icebug, vilket var bra längre upp emot Muskboberget där det var mer is. 
Nu ska jag laga middag!
https://adamsteen.se/
Previous articleGrabbmorgon
Next articleHemstädning

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here