BARÜBER – Idrottshistoria – 26 km löp

Jag och Lars Suther på ett hygge, ingen ovanlig syn under denna tiden på året. Två plantmasar i sitt rätta element.
Idag fick jag den stora äran att träna med Lars Suther. Det var längesedan jag såg honom, så det var ett kärt återseende. Jag ville få in 2,30 h och han två h. Så vi bestämde att jag skulle springa från mig i Britsarvet, medan han parkerade bilen nere vid parkeringen där man kör upp till Stångtjärn. Perfekt så, tre kilometer extra, enkel väg. Väl där så sprang vi först upp till Stångtjärn, sedan runt röda 15 och därefter tillbaka hem igen.
Kände mig rätt så pigg och fräsch idag. Benen funkade bättre än på länge, kanske jag börjar bli lite van vid träning nu igen. Att jag fick träna i barüber gjorde så klart mycket för helhetsintrycket på detta passet, allt blir så mycket lättare då! Tänk er själva; man blir ju både deff och brun, en bättre kombo! Det är ju dom två enda egenskaper som är värda att uppnå, eller? 
Höjdpunkten med passet var ju ändå när vi stötte på bröderna Rissveds (
Vi bara dricker och dricker. Smällde i mig 1,75 liter vatten på dagens pass, törstig som skräcken idag, tur jag hade min vätskeryggsäck!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here