BARÜBER – Idrottshistoria – 26 km löp

Jag och Lars Suther på ett hygge, ingen ovanlig syn under denna tiden på året. Två plantmasar i sitt rätta element.
Idag fick jag den stora äran att träna med Lars Suther. Det var längesedan jag såg honom, så det var ett kärt återseende. Jag ville få in 2,30 h och han två h. Så vi bestämde att jag skulle springa från mig i Britsarvet, medan han parkerade bilen nere vid parkeringen där man kör upp till Stångtjärn. Perfekt så, tre kilometer extra, enkel väg. Väl där så sprang vi först upp till Stångtjärn, sedan runt röda 15 och därefter tillbaka hem igen.
Kände mig rätt så pigg och fräsch idag. Benen funkade bättre än på länge, kanske jag börjar bli lite van vid träning nu igen. Att jag fick träna i barüber gjorde så klart mycket för helhetsintrycket på detta passet, allt blir så mycket lättare då! Tänk er själva; man blir ju både deff och brun, en bättre kombo! Det är ju dom två enda egenskaper som är värda att uppnå, eller? 
Höjdpunkten med passet var ju ändå när vi stötte på bröderna Rissveds (
Vi bara dricker och dricker. Smällde i mig 1,75 liter vatten på dagens pass, törstig som skräcken idag, tur jag hade min vätskeryggsäck!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here