BARÜBER – Idrottshistoria – 26 km löp

Jag och Lars Suther på ett hygge, ingen ovanlig syn under denna tiden på året. Två plantmasar i sitt rätta element.
Idag fick jag den stora äran att träna med Lars Suther. Det var längesedan jag såg honom, så det var ett kärt återseende. Jag ville få in 2,30 h och han två h. Så vi bestämde att jag skulle springa från mig i Britsarvet, medan han parkerade bilen nere vid parkeringen där man kör upp till Stångtjärn. Perfekt så, tre kilometer extra, enkel väg. Väl där så sprang vi först upp till Stångtjärn, sedan runt röda 15 och därefter tillbaka hem igen.
Kände mig rätt så pigg och fräsch idag. Benen funkade bättre än på länge, kanske jag börjar bli lite van vid träning nu igen. Att jag fick träna i barüber gjorde så klart mycket för helhetsintrycket på detta passet, allt blir så mycket lättare då! Tänk er själva; man blir ju både deff och brun, en bättre kombo! Det är ju dom två enda egenskaper som är värda att uppnå, eller? 
Höjdpunkten med passet var ju ändå när vi stötte på bröderna Rissveds (
Vi bara dricker och dricker. Smällde i mig 1,75 liter vatten på dagens pass, törstig som skräcken idag, tur jag hade min vätskeryggsäck!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here