Bättre idag.

Hallå! Precis hemkommen från två timmar lugnt klassiskt idag blrv det en tur på 24,8 kilometer med en riktigt låg medelpuls på 116 slag/minut. Det kändes mycket bättre idag än igår, tekniken stämde bra och det var ett fint vinterföre när vi (jag och pappa) svepte fram runt 15km-banan 🙂
Nu ska jag byta om och sedan dra upp till Sälen för att där valla skidor åt mestadels motionärer inför morgondagens öppet spår. Det kommer att bli väldigt många par som vallas där så vi kommer inte komma hem fören sent ikväll, eller i natt till och med.
Imorgon ska jag ta det lugnt, det blir akupunktur på förmiddagen annars inte så många mer knop, fundera lite över olika sysselsättningsalternativ!
Ha det bra alla så hörs vi, eller kanske ses vi i Sälen?! 🙂
https://adamsteen.se/
Previous articleSeeg!
Next articleHeader

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here