Bättre och bättre.

Hejsan!

Ursäkta att jag inte skrivit något idag, men det finns inte så mycket intressant att berätta om jag inte tränat (gör det de annars ens?), så då tycker jag inte det är så nödvändigt heller. Idag mår jag faktiskt lite bättre, så förhoppningen är att träna i helgen! Kul! Något som inte är lika kul är att jag missar Engelbrektstafetten i Norberg denna helg, jag skulle sprungit för min klubb Sågmyra SK, vi har ett slagkraftigt lag, som jag tror kan springa riktigt bra! Lycka till där.

Jobbet på City Gross är fortsatt roligt, dock bitvis slitsamt, men det är bara kul! Blev idag tillfrågad om jag kunde jobba som värd på rådhusgården ikväll, jag tackade ja till det då det inte blev någon tävling. Imorgon och söndag får jag också jobba några få timmar på Lugnets Äventyr som Segway-guide, som de annonserar om i Falukuriren.

Ha det bra, så hörs vi.
https://adamsteen.se/
Previous articleBåttur
Next articleLördag

Related Articles

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

MTB + löpning + hopp

Tjena! Det har ju faktiskt tränats några timmar idag igen. Först fick jag låna ihop utrustning och cykel för att kunna åka mountainbike tillsammans med...

ICA-loppet 2024

God kväll! Idag har jag, precis som 2018, 2022 och 2023 deltagit i den lilla löptävlingen ICA-loppet här vid vår sommarstuga i Dala-Floda. Jag lyckades vinna...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here