Bättre och bättre.

Hejsan!

Ursäkta att jag inte skrivit något idag, men det finns inte så mycket intressant att berätta om jag inte tränat (gör det de annars ens?), så då tycker jag inte det är så nödvändigt heller. Idag mår jag faktiskt lite bättre, så förhoppningen är att träna i helgen! Kul! Något som inte är lika kul är att jag missar Engelbrektstafetten i Norberg denna helg, jag skulle sprungit för min klubb Sågmyra SK, vi har ett slagkraftigt lag, som jag tror kan springa riktigt bra! Lycka till där.

Jobbet på City Gross är fortsatt roligt, dock bitvis slitsamt, men det är bara kul! Blev idag tillfrågad om jag kunde jobba som värd på rådhusgården ikväll, jag tackade ja till det då det inte blev någon tävling. Imorgon och söndag får jag också jobba några få timmar på Lugnets Äventyr som Segway-guide, som de annonserar om i Falukuriren.

Ha det bra, så hörs vi.
https://adamsteen.se/
Previous articleBåttur
Next articleLördag

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here