Benseg – regnjävel – fjärilar

BloggerImage
Skäggig och jävlig delar han ut hälsningen™, den unge herr Steen
God och trevlig förmiddag på er. 
Idag är jag lite trött igen. Gårdagens cykelpass kostade på en aning. Det krävs ju någon watt för att få fart på det här fettpaketet. Benen kryper skönt idag och jag är allmänt trött. Kämpa på, sista jobbdagen på veckan och två dagars träning till vila. 
Idag så tänkte jag köra lätt jogg, redcord-programmet och SkiErg. Det kommer väl kännas av det också. Imorgon hade jag och Ringsby en plan på sex timmar cykel, men vädergudarna vill tydligen annat och har hotat med regn. Att cykla i regn är ingen höjdare, att cykla sex timmar i regn är ju då faktiskt aningen sämre än ”ingen höjdare”. Tur att jag då tidigare veckor legat lite plus på timkontot, så att jag kan nöja mig med tre timmar imorgon. Och då jag inte plockar fram rullskidorna före nästa vecka så återstår det löpning som möjlig träningsform. Tre timmar löpning i regn är ju ändå överkomligt. 
På dagens första lektion så har vi jobbat med fjärilar. Eleverna har ju fått föda upp fjärilar från larver, till puppor och nu till fjärilar. Spännande. Idag fick dom måla av dom, såhär fin blev min:
BloggerImage
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here