Beskrivning av dagen

Mannen med medaljen  måste väl ha grejer med rätt kulör förstår ni väl?!
När vi var klara med frukost-ätning och så även lunch (äter vi bara eller?), så letade vi rätt på vår mäktiga peugeot-skåpbil i ett av alla parkeringsgarage, slog in Igorre på GPS:en och for iväg. Sista biten av resan var skyltad ända till tävlingsplatsen, här snackar vi. 
Vi parkerade just bredvid banan. Vi bytte om, Mange skulle testa banan och jag stack ut på en löptur. En timme skulle vi träna. Jag körde 10 minuter uppvärmning, 15 minuter 10″-20″, 15 minuter tröskel, 20 minuter nedjogg. När jag kom tillbaka till bilen så frågade jag Magnus om jag fick testa banan ett varv med hans cykel. Sagt och gjort, så körde jag runt denna ganska tråkiga banan med hans cykel som har 3-4 centimeter för högt ställd sadel. Men det gick bra det med, kul att ha fått testat en världscupbana.
När vi var tillbaka till bilen så skulle vi försöka oss på att leta rätt på en högtryckstvätt, vilket inte var det lättaste. Vi hittade på en fontänliknande ”vattengrej” där vi sköljde av det mesta, bredvid oss tvättade en trött spanjor med shimano pd540-pedaler (=inte så snabb kille?). När cykeln fått bort den mesta skiten så gick vi på manager-meeting. Mange får nummer 43 och blir uppropad som nummer 32. Kan bli spännande imorgon!
Nu sitter han och limmar däck, jag bloggar och äter ölkorv!
Hörs, hej hej!
https://adamsteen.se/
Previous articleDet rullar på.
Next articleSnabbinlägg

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here