Beskrivning av dagen

Mannen med medaljen  måste väl ha grejer med rätt kulör förstår ni väl?!
När vi var klara med frukost-ätning och så även lunch (äter vi bara eller?), så letade vi rätt på vår mäktiga peugeot-skåpbil i ett av alla parkeringsgarage, slog in Igorre på GPS:en och for iväg. Sista biten av resan var skyltad ända till tävlingsplatsen, här snackar vi. 
Vi parkerade just bredvid banan. Vi bytte om, Mange skulle testa banan och jag stack ut på en löptur. En timme skulle vi träna. Jag körde 10 minuter uppvärmning, 15 minuter 10″-20″, 15 minuter tröskel, 20 minuter nedjogg. När jag kom tillbaka till bilen så frågade jag Magnus om jag fick testa banan ett varv med hans cykel. Sagt och gjort, så körde jag runt denna ganska tråkiga banan med hans cykel som har 3-4 centimeter för högt ställd sadel. Men det gick bra det med, kul att ha fått testat en världscupbana.
När vi var tillbaka till bilen så skulle vi försöka oss på att leta rätt på en högtryckstvätt, vilket inte var det lättaste. Vi hittade på en fontänliknande ”vattengrej” där vi sköljde av det mesta, bredvid oss tvättade en trött spanjor med shimano pd540-pedaler (=inte så snabb kille?). När cykeln fått bort den mesta skiten så gick vi på manager-meeting. Mange får nummer 43 och blir uppropad som nummer 32. Kan bli spännande imorgon!
Nu sitter han och limmar däck, jag bloggar och äter ölkorv!
Hörs, hej hej!
https://adamsteen.se/
Previous articleDet rullar på.
Next articleSnabbinlägg

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here