Bild från dagen, tankar och resultat Hornbergsloppet

Spurten om tredjeplatsen mot Ronnie Löf.

När jag tappade täten efter 26 kilometer och kände att segerchansen var borta så gav jag upp att försöka gå ikapp och riktade in mig på tredjeplatsen. Vilken jag hade fram till 20 meter innan mål.. Gick väldigt sakta och avvaktande mellan 6 och 19 kilometer på andra varvet, därav det långa tidsavståndet till ettan och tvåan.

Känner att jag inte riktigt får stakningen att stämma i högre farter. Har inte riktigt psyket, och är nog lite för dåligt tränad. Nu biter jag ihop, tar mig igenom denna säsong och kör på hårdare i sommar än föregående år!

Motljusbild från starten.

Resultat här

https://adamsteen.se/
Previous articlePisslopp
Next articleVecka fem

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

4 COMMENTS

  1. Trist att du inte är nöjd med loppet, bra kört ändå. Lite roligare, tycker jag, är att Ronnie ser ut att åka med sjukt långa stavar på spurtbilden!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here