Bildbloggning

Hej allihopa.
På de senaste inläggen så har det mestadels varit bilder och en eller någon kort mening bara. Det har i stort speglat det jag gjort idag. Men vi kan ta en liten resumé, jag skriver dem inläggsvis:
  • Bröderna – i helgen så har en gammal jobbarkompis med tillika vän (med sällskap) kommit ner från sin håla i Junsele för att hälsa på. Jag fick höra att Mange Schmidt skulle uppträda på etage också. Så jag och kompisarna från norr gick ner på stan för att kolla på honom. Tyvärr var det en riktigt dålig spelning.
  • Segway – Jag har jobbat fredag, lördag och söndag åt lugnets äventyr. Idag var det som ni förstod segway, vi körde runt vid Lugnet och hoppbackarna i en timme. Efter det så gick vi in i RaceRoom och spelade STCC-simulatorer.
  • Geocaching -Då jag jobbat klart för dagen åkte jag till mina norrlandsvänner för att prata lite skit bara. Kollade för skojs skull på geocaching.com, om det kommit ut någon ny geo och till min glada förvåning hade det igår kommit ut en ny på jungfruberget. Så vi åkte dit hela gänget på 7-8 pers plus Stella. Där framme var det inga problem att hitta burken, men som ni ser på bilden så var det desto svårare att öppna den. Det var nämligen en så kallad ”retsticka” som skulle lösas innan man kunde öppna själva cachen.
  • Pådrag – När jag nu på kvällen sagt adjö till kompisarna från norr och skulle komma hem, så möts jag av två-tre brandbilar, en ambulans och två polisbilar. Tydligen så var det rökutveckling i ett av lägenhetshusen mitt över gatan, spännande!
Sådär, nu har ni fått lite mer ”kött på benen” med hur min dag sett ut.
Allt för nu.
https://adamsteen.se/
Previous articlePådrag
Next articleFrågor

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here