Bilder från Sixten +ANNAT

Vi fortsätter på den inslagna vägen med gamla bilder, precis som igår, denna gång från Sixten Jernberg Memorial Race där jag lyckades vinna, alla foton i detta inlägg är tagna av Linda Eggens:
  
 
 
 
Det var en bättre dag det där. Hoppas på fler liknande i framtiden. Det gäller ”bara” att göra jobbet och tro på det man gör. 
Inte så mörbultad i kroppen idag, trots gårdagens styrkepass. Men jag körde ju några färre repetitioner än förra veckan. Sen måste jag be så hemskt mycket om ursäkt, glömde ju att nämna att jag avslutade gymandet med 3×6 armhävningar med klapp också. Måste ju försöka få lite pang. 
Idag så skiner solen igen och det bjuds på några fina minusgrader som går mot plus i eftermiddag. Drömmens vårväder. Tänkte ge mig ut och staka lugnt kring klockan 14,30, ifall du är sugen att ge mig lite sällskap?! Pannlampan är med, om man eventuellt får för sig att bränna av ett varv på milen. Vill ni vara med så får ni ju dock tänka på att det kostar en rejäl slant, så jag rekommenderar er att ta ett företagslån, åtminstone om ni har ont om likvida medel. 
https://adamsteen.se/
Previous articleDiscogym
Next article150 min stak

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

4 COMMENTS

  1. Hej!

    Ser att du använde vätskebälte med slang (Salomon) på tävlingen med nåt specialfäste på västen. Vad har du fäst slangen med, kardborre? Känns som man inte riktigt vågar lite på originalfästet, som lossnar ganska lätt och framförallt är för fippligt att få fast igen i farten om olyckan skulle vara framme.

    Tack på förhand!
    //Johan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here