Bilder och annat från dagens Orsa Grönklitt Ski Marathon

Foton: Per Hansson 
(en gammal skidskoleelev till mig)
Kul med hejarrop under loppet, av både en bra publik och medtävlande. Trevligt att jag fick bli intervjuad efter loppet av speakern och trevligt ”häng” i omklädningsrummet efteråt med en del som kände igen mig via min blogg. Mycket sådant här som gör det värt att tävla också, det uppskattas!
Idag åkte jag faktiskt inte som något katten släpat in, och det var ju också rätt skoj. 
Innan denna säsong så har jag bara stakat ett lopp, det var Hornbergsloppet 2012 i Årsunda, runt en sjö, där kom jag fyra.
I år har jag stakat alla långlopp: 
– Och så dagens niondeplats i Orsa Grönklitt Ski Maraton.
Det är lite av en barriär som jag har brutit, förr har jag varit rädd för att ”gå” utan fäste, nu är jag mer trygg i det valet och det var garanterat inte sista loppet som jag enbart stakar. Kommer troligen staka mer både långlopp och traditionella. Dock inte bara.

https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here