Bilder och annat från dagens Orsa Grönklitt Ski Marathon

Foton: Per Hansson 
(en gammal skidskoleelev till mig)
Kul med hejarrop under loppet, av både en bra publik och medtävlande. Trevligt att jag fick bli intervjuad efter loppet av speakern och trevligt ”häng” i omklädningsrummet efteråt med en del som kände igen mig via min blogg. Mycket sådant här som gör det värt att tävla också, det uppskattas!
Idag åkte jag faktiskt inte som något katten släpat in, och det var ju också rätt skoj. 
Innan denna säsong så har jag bara stakat ett lopp, det var Hornbergsloppet 2012 i Årsunda, runt en sjö, där kom jag fyra.
I år har jag stakat alla långlopp: 
– Och så dagens niondeplats i Orsa Grönklitt Ski Maraton.
Det är lite av en barriär som jag har brutit, förr har jag varit rädd för att ”gå” utan fäste, nu är jag mer trygg i det valet och det var garanterat inte sista loppet som jag enbart stakar. Kommer troligen staka mer både långlopp och traditionella. Dock inte bara.

https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here