Bland det läskigaste jag varit med om + Blodomloppet ikväll

Tjena!

Vi börjar med det läskiga. Jag har sovit ganska dåligt de senaste nätterna. Så igår kväll gick jag till sängs strax efter klockan 21, utan att röra mobilen så försökte jag somna istället, vilket jag gjorde ganska snabbt. Jag sov bra fram till klockan 4-5 någongång när Boris skulle ut på en kissning, jag släppte ut honom och sedan gick vi till sängs igen. Klockan 6 så ville han börja busa, så jag gick ur sängen, lyfte upp honom och gick ut till köket. Precis i köket så ramlade jag bara ihop, skakade lätt i armar och ben. Kunde inte resa mig på typ 10-15 sekunder. Därefter så blev allt som vanligt igen och jag känner ingenting, förutom att jag slog mig lite på armen (bilden ovan) när jag ramlade rätt över dammsugaren. Antingen var jag halvt i något drömtillstånd, eller så är det mitt låga blodtryck. Annars vete tusan? Epilepsi? Hjärntumör? Sitter i telefonkö hos 1177 nu i alla fall, så får vi väl se då. Men som sagt så känns det inget nu i alla fall. 
Ikväll så ska jag springa Blodomloppet, 10 kilometer asfalt. Klockan 18 startar vi! 
Avslutar med några bilder på Alfons från igår:

https://adamsteen.se/

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here