Blommor och midsommar

Lisa Ström. Det håller ju inte.
Innan jag gick hem från jobbet idag så fick jag schemat inför nästa vecka; jobb varje dag, men totalt endast 23 timmar. Skönt! Hoppas det också dyker upp lite jobb på Lugnets Äventyr, sen ska jag ju försöka sätta ner mina sista (?) 500 plantor för denna säsong också. Hoppas också att jag någongång under helgen blir frisk så att jag kan sparka igång tröttingkroppen. 
Ja ja, nog med gnäll. 
Hej på er!  
https://adamsteen.se/
Previous articleSosse?
Next articleGlad midsommar

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here