Blommor och midsommar

Lisa Ström. Det håller ju inte.
Innan jag gick hem från jobbet idag så fick jag schemat inför nästa vecka; jobb varje dag, men totalt endast 23 timmar. Skönt! Hoppas det också dyker upp lite jobb på Lugnets Äventyr, sen ska jag ju försöka sätta ner mina sista (?) 500 plantor för denna säsong också. Hoppas också att jag någongång under helgen blir frisk så att jag kan sparka igång tröttingkroppen. 
Ja ja, nog med gnäll. 
Hej på er!  
https://adamsteen.se/
Previous articleSosse?
Next articleGlad midsommar

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here