Bollat på gymet igen +ANNAT

Som vanligt då jag jobbar på gymet så ”måste” jag träna lite. Blev återigen 15 minuter stående på yoga-/pilates-boll, med ett flertal övningar. Därefter 15 chins, 25 dips och 15 raka benlyft hängandes i ribbstol. Inget nytt under solen således.

Dåligt med träning på slutet. Men nu är jag nästan frisk i alla fall. Planen under plantveckorna (fram till midsommar) kommer bli att försöka köra cykelpassen på onsdagarna med högskolan och Ingarvet-GP på torsdagarna. Resten får bli som det blir, troligen en timmes halvhårt. Som tidigare år. Brukar funka rätt bra. Och för er som inte planterat förr så kan jag bara säga att det är rätt slitsamt och jag brukar oftast skriva in 30 – 60 minuter träning under övrig tid.

Jag kommer fortsätta med gym och event även under planteringen, men inte alls i lika stor utsträckning.

Efter planteringen i juli och augusti är planen att vara lite mer ledig så att jag kan träna mera. Ska försöka att inte vara så snål som jag brukar vara och på så vis kunna ta lite mer ledigt. Det återstår att se.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here