Börssnack och status

God förmiddag kära vänner!
Idag handlas Kinnevik exklusive rätt till Millicom-aktier, ifall ni undrar. Därav den kraftiga nedgången. Jag kommer behålla både mina aktier i Kinnevik och även de nya Millicom jag får i december. För övrigt är jag neutral till börsen. Visst finns det lite orosmoln, men jag som är långsiktig tänker inte ge mig i kast med att försöka tajma upp- och nedgångar. Det enda jag försöker med nu är att beta av belåningen på mina värdepapper, därför blir det inte några nya köp av aktier nu, känns dumt att ligga för högt belånad om något skulle hända. Enda gången jag nu köper nya aktier är vid utdelning, då köper jag en liten del i samma bolag som delade ut. Min strategi går annars ut på att ha en fin bas i mina fyra investmentbolag, förutom det nyss nämnda så har jag även Investor, Industrivärden och Latour. 
Ett bolag som frångår min princip om att investera i stora utdelande bolag är Oasmia. Jag är ju emot förhoppningsbolag, men där så ville jag ta en liten chans. Dom ska nu genomföra en företrädesemission, vilket knappast kan ha undgått någon som är börsintresserad. Jag kommer där att gå in fullt och köpa mina teckningsrätter. Får se hur det blir, kanske kan dom få lite fart på lansering och försäljning i Q1.
Nog om börs. 
_____
Det var skönt med vilodag igår. Var ganska trött och det blev inte många knop gjorda. ”Tur” med vädret i den mån att det var nollgradigt och regn, vilket gjorde att jag kunde vara inne hela kvällen. Nu har jag ju dock fördelen med mitt älskade träningsrum, att jag kan köra inomhus när vädret sviker. Dock har jag inte riktigt psyket till att göra distanspass där, tror jag åtminstone. 
Idag så är det som vanligt jobb fram till eftermiddagen. Sedan väntar ett hyfsat hårt Skierg-pass. Hoppas på bra kropp då!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here