Bortsprungen hund nu hittad.

Hallå där.
Anledningen till att jag inte uppdaterat idag är att jag i lördags kväll när jag kom hem från min kompis Mats, skulle gå ut med Stella. Klockan var då cirka 12 på kvällen/natten, så då lät jag Stella gå ut utan koppel, då jag bara skulle ta ut henne för att kissa, det har gått bra förr. Men i lördags hade Stella andra planer, för hon kutade iväg (tror hon jagade en hare eller något annat djur) och jag försökte på alla sätt få tag i henne, men hon sprang in mellan en massa hus, så jag tappade till slut bort henne. Var uppe bra sent och letade efter henne utan resultat, så jag hade inget annat val än att gå och lägga mig. Igår letade jag i flera timmar efter henne, innan vi runt klockan 16 kontaktade polisen, som glädjande nog just hade fått in henne.
Tur att det fortfarande finns ärliga människor, det var nämligen en familj som hade hittat Stella uppe på lugnet. Så därför var jag lite trött och skärrad igår för att uppdatera.
Idag hade jag tänkt att jogga framåt kvällskvisten för att se hur kroppen reagerar! Hoppas det ska gå bra! Vi hörs sen!
https://adamsteen.se/

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here