Bortsprungen hund nu hittad.

Hallå där.
Anledningen till att jag inte uppdaterat idag är att jag i lördags kväll när jag kom hem från min kompis Mats, skulle gå ut med Stella. Klockan var då cirka 12 på kvällen/natten, så då lät jag Stella gå ut utan koppel, då jag bara skulle ta ut henne för att kissa, det har gått bra förr. Men i lördags hade Stella andra planer, för hon kutade iväg (tror hon jagade en hare eller något annat djur) och jag försökte på alla sätt få tag i henne, men hon sprang in mellan en massa hus, så jag tappade till slut bort henne. Var uppe bra sent och letade efter henne utan resultat, så jag hade inget annat val än att gå och lägga mig. Igår letade jag i flera timmar efter henne, innan vi runt klockan 16 kontaktade polisen, som glädjande nog just hade fått in henne.
Tur att det fortfarande finns ärliga människor, det var nämligen en familj som hade hittat Stella uppe på lugnet. Så därför var jag lite trött och skärrad igår för att uppdatera.
Idag hade jag tänkt att jogga framåt kvällskvisten för att se hur kroppen reagerar! Hoppas det ska gå bra! Vi hörs sen!
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here