Bra period.

Godkväll.
Befinner mig i Mora igen efter en trevlig helg i Falun. Sitter och kollar i min ofantligt tomma träningsdagbok och kan konstatera 1,40 timmars träning på fyra veckor. Är det inte fint så säg?
Imorgon väntar jobb i Tällberg. Äntligen jobb för första gången på enormt länge. Har fem jobbdagar ytterligare inplanerade i januari. Får se om dessa blir inställda som vanligt. Ni märker ju själva, det blir ju liksom inget. Varken träningsmässigt, jobbmässigt, eller inkomstmässigt. 
Halsen värker fortfarande, huvudet bankar och slemmet rasslar fint i bröstet. Är jag nå bitter då tro? Nej, inte just nå..
Så, hur styr vi upp min livssituation då? Såhär kan vi ju inte ha det.
https://adamsteen.se/
Previous articleMen vad fan är oddsen?!
Next articleDoxycyklin

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

6 COMMENTS

  1. Gör som vi andra motionärer, jobba 40 timmars veckor och bedriv träningen under dygnets mörkaste timmar! =)

  2. Jag är väl för dålig för att ens kallas motionär. Så därför är jag hellre ledig om dagarna och försöker bli lika snabb som Du.

  3. Hehe håller med ovanstående med tillägget; inse begränsningen har man inte blivit något vid 26 års ålder och bara blir sjuk hela tiden kanske man ska lägga krutet på annat och vara nöjd som motionär… //F

  4. Hahaha. Du är rolig du F. Stå för vem du är för det första. Jag har aldrig sagt eller utgett mig för att jag är eller ska bli någon världsmästare. Tycker det är skoj att åka skidor och träna. Sen att jag slår folk som tränar dubbelt så mycket gör ju inte saken sämre..

    Hade du läst på lite om mig så kanske du hade vetat att jag lade av i två år och inte tränade något..

  5. Läser din blogg redan i 2 år med stort intresse och hoppas att du fortsätter din väg och satsar på skidningen. 26 år är inget ålder ännu som elitskidåkare. Jag önskar dig all lycka till på vägen till ditt internationella genombrott och att du snabbt blir frisk igen!
    Hälsningar från Finland

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here