Bra period.

Godkväll.
Befinner mig i Mora igen efter en trevlig helg i Falun. Sitter och kollar i min ofantligt tomma träningsdagbok och kan konstatera 1,40 timmars träning på fyra veckor. Är det inte fint så säg?
Imorgon väntar jobb i Tällberg. Äntligen jobb för första gången på enormt länge. Har fem jobbdagar ytterligare inplanerade i januari. Får se om dessa blir inställda som vanligt. Ni märker ju själva, det blir ju liksom inget. Varken träningsmässigt, jobbmässigt, eller inkomstmässigt. 
Halsen värker fortfarande, huvudet bankar och slemmet rasslar fint i bröstet. Är jag nå bitter då tro? Nej, inte just nå..
Så, hur styr vi upp min livssituation då? Såhär kan vi ju inte ha det.
https://adamsteen.se/
Previous articleMen vad fan är oddsen?!
Next articleDoxycyklin

Related Articles

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

MTB + löpning + hopp

Tjena! Det har ju faktiskt tränats några timmar idag igen. Först fick jag låna ihop utrustning och cykel för att kunna åka mountainbike tillsammans med...

ICA-loppet 2024

God kväll! Idag har jag, precis som 2018, 2022 och 2023 deltagit i den lilla löptävlingen ICA-loppet här vid vår sommarstuga i Dala-Floda. Jag lyckades vinna...

6 COMMENTS

  1. Gör som vi andra motionärer, jobba 40 timmars veckor och bedriv träningen under dygnets mörkaste timmar! =)

  2. Jag är väl för dålig för att ens kallas motionär. Så därför är jag hellre ledig om dagarna och försöker bli lika snabb som Du.

  3. Hehe håller med ovanstående med tillägget; inse begränsningen har man inte blivit något vid 26 års ålder och bara blir sjuk hela tiden kanske man ska lägga krutet på annat och vara nöjd som motionär… //F

  4. Hahaha. Du är rolig du F. Stå för vem du är för det första. Jag har aldrig sagt eller utgett mig för att jag är eller ska bli någon världsmästare. Tycker det är skoj att åka skidor och träna. Sen att jag slår folk som tränar dubbelt så mycket gör ju inte saken sämre..

    Hade du läst på lite om mig så kanske du hade vetat att jag lade av i två år och inte tränade något..

  5. Läser din blogg redan i 2 år med stort intresse och hoppas att du fortsätter din väg och satsar på skidningen. 26 år är inget ålder ännu som elitskidåkare. Jag önskar dig all lycka till på vägen till ditt internationella genombrott och att du snabbt blir frisk igen!
    Hälsningar från Finland

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here