Bra träningsperiod avklarad –> nästa period

Har börjat skriva ner planeringen inför varje vecka och träningsperiod i iPhonens anteckningar, väldigt smidigt
Det blev en bra träningsperiod detta. 56,25 timmars träning på de fyra senaste veckorna, rätt in i träningsbanken, katshing! Har mer eller mindre känts bra hela tiden och det har flutit på enligt planen, det är skönt. Rullat in en del bra och hårda pass också. Fördelningen på de fyra veckorna blev:
10,40 h

16,55 h

10,55 h

17,55 h 
Kommande vecka ser ni ovan vad jag ska träna, men jag tar det igen:
Mån: Väggenrundan, cykel, med Martin Eriksson, 4 – 5 h
Tis: Löpning, långpass, med DSA, 3,5 h
Ons: Styrka och SkiErg, 1,15 h
Tors: Stakning, med DSA, 3 h
Fre:
Jag vet att det är löjligt att lägga upp sådana här bilder, men jag vill bara visa att deffen börjar infinna sig i min kropp och jag är väldigt nöjd över det!
https://adamsteen.se/
Previous article67 kilometer stakning
Next articleBysjörundan

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here