Topp-succé idag va? Eller inte. Hängde väl med ett tag i alla fall, när täten sen stämplade plattan i mattan så var det godnatt. Både skidor och kropp var katastrof. Hängde tyvärr inte ens med dom jag åkte omkring när jag låg i ryggen. Än värre var att jag kände mig totalt kraftlös i framförallt armarna, men egentligen hela kroppen. Dessutom känns det konstigt i hjärtat på något sätt, svårt att förklara, inbillning eller inte. Det hackar lite i hjärtat, dubbelslag typ.. Så det känns dumt att chansa, speciellt då jag hade hjärtmuskelinflammation år 2006. Dumt nog var jag ju lite halvkrasslig under förra veckan, men körde ändå, inte bra, idiotjävel som man är. Jag åkte ett varv ungefär idag (26 kilometer), men jag tävlade i ett halvt cirka. Det är roligt när det går bra för andra, heja livet. Jag har i alla fall det bra ändå, idrotten är inte allt. Nu får vi se om det blir något Vasalopp! 
Akuten i Falun nästa. Skönt att jag inte är speciellt bitter i alla fall, det är ju alltid något!
https://adamsteen.se/

2 COMMENTS

  1. Mötte dig på första varvet när Tynell låg och drog, du låg lite efter och såg jävligt sliten ut.

    Hoppas det går bra framöver.

    Marcus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here