Celebert besök +ANNAT

BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
Igår så kom storbloggaren, fitness-ikonen, vintruten och målarkollegan David Holmström på besök. Han bodde över i min lägenhet inatt då han skulle springa tiomila idag. Givetvis låter jag ju en sådan trevlig herre på hos mig, speciellt nu när jag aldrig är i lägenheten själv. Under gårdagskvällen så bjöd han på god mat och ett trevligt tugg. 
Efter middagen lurade han upp oss för att se herrarnas start på tiomila, ett stort och fascinerande evenemang, inget snack om den saken. Men jag har nog aldrig sett så mycket töntar på en sådan liten yta. Det är i alla fall kul att folk brinner för något och det ska jag inte ta ifrån dom. Men orientering är och har aldrig varit något för mig. 
Idag vaknade jag åter upp i grannkommunen med min tjej. Jag har äntligen en vilodag, men hon har nu tvingat mig till straffarbete i form av panelspikande, så hur mycket vilodag det blir återstår att se. Jag får väl åka till jobbet på skolan imorgon och vila upp mig. 
Är en aning mör i benen idag, men ändå inte alltför farligt. Tänk om jag snart blir vältränad? Det vore ju inte helt fel. Det borde ju i alla fall bli lite bättre än tidigare år, eftersom att jag nu lever mer strukturerat än någonsin. Exempelvis idag när jag hade möjlighet till sovmorgon, så klev jag ändå upp 09,30. När hände det förut? Alltså innan de här senaste veckorna. Aldrig skulle jag säga. 
Nu ska jag jobba, hörs!
https://adamsteen.se/
Previous articleVildmarksleden, 36 km – 4,40 h
Next articleSkön dag

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here