Chocktemp – lediga tider – timjön +ANNAT

BloggerImage
En vanlig kväll, film på TV och Boss liggandes någonstans mitt i smeten
Hallå.
Igår när jag skulle sätta mig i bilen fick jag en chock, minusgrader och is på rutorna, ridå. Tänkte ju sätta på vinterdäcken under kvällningen, men efter nära på 12 timmar av jobb, rullskidor och sedan styrka så orkade jag inte med det. Chansade på att det skulle bli varmare idag. Och tro på fan, idag är det drygt tio grader varmare, dessutom börjar solen skina, efterlängtat!! 
BloggerImage
Temperaturskillnad mellan idag och igår. Personligen föredrar jag tvåsiffriga plusgrader och sol
Jag trodde min kropp skulle protestera när jag gick upp idag. Någon timme för lite sömn (Game of thrones) och dessutom klassiskt igår med avslutande TRX. Brukar ju bli trasig i ljumskarna efter klassiska pass när man är ovan, och bålen fick ju en rejäl duvning i slyngorna. Men icke. Känner mig faktiskt rätt fräsch! Tror mycket är mentalt, det går ju mot lediga tider nu! Eller vad sägs om detta:
– Ledig vecka 44
– Ledig ons-fre vecka 46
– Ledig tors-fre vecka 47
– Jullov 21 dec – 10 jan

Skönt som satan! Det är verkligen behövligt!! Inte så mycket kvar av höstterminen faktiskt, snart vänder det och går mot ljusare tider och möjligheter igen. Drömmen. Dessutom blir det mindre och mindre träning, så min blekfeta och trötta kropp kommer snart bli pigg, får vi hoppas!! 
Fler positiva nyheter; jag blev väldigt glad när jag i tisdags såg snöläget på Lugnet. Ska bli riktigt skönt att bryta av den här halvjöniga höstträningen nu. Det ingav lite hopp igen. Så nästa vecka ska jag försöka få ihop en bra plan med bra träning och återhämtning. Skönt att få träna på förmiddagar igen, speciellt nu när vi ska ställa om till den tråkiga vintertiden. 
Idag ska jag springa i minst 2,30, skönt att beta av de planerade 15 timmarna så fort som möjligt, så jag kanske kan få en lite lugnare helg. Tänkte ge mig av omkring klockan 15,30 idag, om någon är sugen?!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here