Cocillana

Nu ska det firas med en flaska Cocillana(-Etyfin)!
När jag kom till läkaren blev det ytterligare prat, lyssna på hjärta + lungor, ta tempen: 36,8 och en snabbsänka som var helt normal. Mot min hosta fick jag en flaska cocillana utskriven. Jag fick gå hem med orden att jag hade ”ett virus” och att ”det kan ta lång tid att bli frisk från” (upp emot nio veckor enligt vissa källor) sjungande i öronen. Kul. Hade faktiskt hoppas på att jag hade streptokocker så att jag i alla fall kunde få ett svar och således få penicillin. Men icke sa Nicke. 
Om ni ursäktar så ska jag nu ta en klunk ur min nya flaska, skål! 
https://adamsteen.se/
Previous articleÄntligen
Next articleVargavinter

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

8 COMMENTS

  1. Svep den där flaskan nu så blir det intervaller snart:-)
    9v är skitprat, jag är mycket bättre och snart i skaplig form efter 2,5v. Måste va nåt liknande skit som jag hade som är i farten överallt!
    /Hank

  2. Precis så sa alla prover och folket på vårdcentralen när jag var där senast. Sen träffa jag en idrottsläkare och fick penicilin…åhh vipps så va jag frisk på 3dagar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here