Cykelcross trots allt

Hej.

Efter riktigt bra planerande, vilja, stress och lite tur så lyckades jag faktiskt hinna med att köra halva cykelcrossen.

Jag hade cykelkläderna på mig under jobbkläderna, cykeln stod i campingreceptionen på Lugnet och allt var iordningställt. När jag kom till Lugnet så hoppade jag på cykeln och stack ut på banan. Kom in mitt i hetluften när grabbarna gav sig ut på sitt andra varv på andra heatet. La mig på hjul i andragruppen totalt utan uppvärmning. Låg kvar där hela varvet och kroppen kändes riktigt bra!

På tredje och sista heatet så kom jag iväg bra. Låg på tredje plats, på Jesper Larssons hjul, Landstöm hade lucka. Men på något vänster lyckades jag täppa igen den och hängde med till varvningen, dör tryckte monstret Johan på och jag blev tvungen att släppa lite.

Höll ändå bra fart även andra varvet och lyckades hålla min andraplats. Var inte så långt efter heller! Detta var mitt klart bästa cykelcross-pass hittills! Tiden på heatet blev: 13,58. Tidigare bästa tid var: 14,47. Så en rejäl förbättring alltså!

Efter det så begav jag mig till gamla Svördsjövägen och körde 3 x 30 sekunder max, med 3 minuter vila. Och efter det så körde jag ett tiominutersblock 10″-20″.

Ett bra, kort och intensivt pass. Nöjd!

Bilder:

Martin Eriksson

Stefan Carlsson, Johan Landström och Oscar Ekstam.

JanneJ

Passdata:

1,09,48 timmar
142 medelpuls
183 maxpuls
185 höjdmeter
873 kilokalorier

https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here