Dagen efter Vasaloppet

Ledbruten, trött, sliten, seg, det största missnöjet har lagt sig och en lätt känsla av ”nöjdhet” börjar infinna sig. För trots den mediokra placeringen 63, så kan jag inte vara missnöjd. Nu är jag så fruktansvärt lättad att jag har genomfört Vasaloppet, och jag är ruskigt taggad att träna på hårt framöver, för att förhoppningsvis till nästa år kunna förbättra min placering. Men givetvis också för att kunna åka bra på andra lopp! Nästa säsong vill jag vara med mer i leken på sverigecupen igen.
Jag slog förresten ett nytt prydligt besöksrekord på bloggen igår, de nya rekorden lyder: 745 besökare enligt sitemeter, 740 (493 helt unika) enligt Google analytics och 771 enligt bloggtoppens mätningar, kul!!

Idag ska jag inte göra många knop, klockan 17-19 jobba jag på sportbytet. Det är enda uppgiften som det ser ut nu.
Vi hörs senare, nu ska jag fortsätta vila.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

2 COMMENTS

  1. Nice med lite besökare! är det unika besökare på sitemeter och bloggtoppen eller är det bara besökare?

    Starkt kört på vasan också!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe