Dagen efter Vasaloppet

Ledbruten, trött, sliten, seg, det största missnöjet har lagt sig och en lätt känsla av ”nöjdhet” börjar infinna sig. För trots den mediokra placeringen 63, så kan jag inte vara missnöjd. Nu är jag så fruktansvärt lättad att jag har genomfört Vasaloppet, och jag är ruskigt taggad att träna på hårt framöver, för att förhoppningsvis till nästa år kunna förbättra min placering. Men givetvis också för att kunna åka bra på andra lopp! Nästa säsong vill jag vara med mer i leken på sverigecupen igen.
Jag slog förresten ett nytt prydligt besöksrekord på bloggen igår, de nya rekorden lyder: 745 besökare enligt sitemeter, 740 (493 helt unika) enligt Google analytics och 771 enligt bloggtoppens mätningar, kul!!

Idag ska jag inte göra många knop, klockan 17-19 jobba jag på sportbytet. Det är enda uppgiften som det ser ut nu.
Vi hörs senare, nu ska jag fortsätta vila.
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

  1. Nice med lite besökare! är det unika besökare på sitemeter och bloggtoppen eller är det bara besökare?

    Starkt kört på vasan också!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here