Dagen efter Vasaloppet

Ledbruten, trött, sliten, seg, det största missnöjet har lagt sig och en lätt känsla av ”nöjdhet” börjar infinna sig. För trots den mediokra placeringen 63, så kan jag inte vara missnöjd. Nu är jag så fruktansvärt lättad att jag har genomfört Vasaloppet, och jag är ruskigt taggad att träna på hårt framöver, för att förhoppningsvis till nästa år kunna förbättra min placering. Men givetvis också för att kunna åka bra på andra lopp! Nästa säsong vill jag vara med mer i leken på sverigecupen igen.
Jag slog förresten ett nytt prydligt besöksrekord på bloggen igår, de nya rekorden lyder: 745 besökare enligt sitemeter, 740 (493 helt unika) enligt Google analytics och 771 enligt bloggtoppens mätningar, kul!!

Idag ska jag inte göra många knop, klockan 17-19 jobba jag på sportbytet. Det är enda uppgiften som det ser ut nu.
Vi hörs senare, nu ska jag fortsätta vila.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

2 COMMENTS

  1. Nice med lite besökare! är det unika besökare på sitemeter och bloggtoppen eller är det bara besökare?

    Starkt kört på vasan också!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe