Dagens femmil och så lite statistik

Adam Larsson brukar alltid blunda på de foton jag tar av honom, så för att undvika det använder han alltid brillor när vi tränar ihop 
Hej hej.
Det var den träningsveckan det! En vecka som jag lite smått planerade till 18, och på sin höjd 19 timmar, men som när summeringen är klar slutade på mäktiga 22,10 h! Dessutom så lyckades jag för förstå gången detta träningsåret att komma över 300 kilometer (om vi räknar bort de veckorna i våras när jag cyklade en del). Veckans kilometerdos landade på 303,9. Det är inte fy skam, enbart fördelat på löpning och stakning dessutom! När vi ändå är inne på statistik så gjorde jag en check på min onlineträningsdagbok som är automatisk från Polar och såg att jag tränat 641 timmar och 9290 kilometer under de senaste 365 dagarna, och då har jag inte använt klockan på exakt alla pass eller alla tävlingar, det är ju lovande! 
Dagens pass då. Jag åkte från Amanda i Nygårdarna och Adam från sig i Medväga. Vi möttes vid Kvarnsvedens pappersbruk. Därifrån så åkte vi bort till cykelbanan längs riksväg 293, in mot och igenom Vallmora, förbi Valsan och upp till Rexbo. I Rexbo så vände vi och åkte samma väg tillbaka. Jag hade 1,36 timmar åkta uppe i Rexbo, men det var blöt asfalt i början på passet, som sedan torkade upp och det är lite mer uppförsbackar på ditvägen, så jag hann tillbaka hem igen på mina planerade tre timmar. Enda passet denna vecka som det inte blev bonustid på, king. Båda åkte på Elpex-treor och vi stakade endast.
På dessa tre timmar så hann jag åka 51,52 kilometer och plockade 295 höjdmeter.
Drickastopp och vändning i Rexbo
https://adamsteen.se/
Previous articleSista dagen på lovet
Next articleÄventyr

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

  1. Aa du har verkligen haft en sjukt bra träningssommar. Tror det kommer göra gott i vinter. Ska bli riktigt roligt att se vad det ger för utdelning på snö. Tror du kommer vara grym i vinter. Tack för en mkt träningsmotiverande blogg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here