Dagens lilla update

BloggerImageBloggerImage

Kvällspromenad med mina bästa igår
Goddag. 
Under gårdagens vilodag så passade jag på att tvätta och städa litegrann. Svårt (tycker i alla fall jag) att hinna med mycket annat än jobbet och träningen andra dagar. Ni som jobbar heltid, har barn och lagar mat, ska ha en stor eloge. Hur fan hinner ni med allt?! 
Efter snart 50 timmars träningsnärvaro så är planen i eftermiddag att ge mig ut på ett pass. Tänkte att jag skulle köra lite elghufsintervaller. Har lite vagt bestämt för mig själv att träna lite på känn denna veckan. Skönt det med. Vill försöka få till bra kvalitet och så sakteliga även mer energi och bättre känsla i träningen framöver. Med hjälp av lite mindre träning och ledighet så ska det nog kunna ordnas! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here