Dags för dagens

Previous articleHultåsa
Next article3,5 timmar skate

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

3 COMMENTS

  1. Blir riktigt imponerad av hur mkt du tränar! Det ger motivation till min egen träning då jag alltid läser dina inlägg,kommer garanterat inte upp i dina timmar men brukar ligga på ca 12-17 tim/vecka blandat med rullskidor(skate) då jag kör blandade pass på ca 1,5-2tim per gång,distanspassen ligger på 25-35km resten av veckan blir det löpning och styrketräning. Men jag är snart 40 bast så kroppen är inte riktigt va den varit efter alla skador mm men kul som fan att träna ändå:) kör hårt och lycka till när vinterträningen börjar och tävlingarna börjar!! Och fortsätt att uppdatera här och på Facebook för det är som sagt riktigt kul och imponerande och motiverande att läsa!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here