Dags för nytt/fler jobb?!

Previous articlePaus i all hets
Next articleSliten

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

2 COMMENTS

  1. Du ligger på bra med arbetet nu, plantsättning är ett jobb som kräver sin man utan tvekan, har själv sysslat med det i ett par år men nu var de länge sedan, tack o lov hehe 🙂 Angående jobb, jag tycker det verkar helt otroligt att inte butiker som Inter sport, stadium, team sportia m.fl inte har utrymme för en person som dig som kan så mycket om skidor och allt som hör det till, har du legat på pm arbete hos dessa butiker? Antar att du bergis har det men om i te så tycker jag du ska ligga på där, likaså cykelcentrum i blg har ju skidförsäljning, de är ju dock en ganska liten butik men värt o lyssna iaf! Lycka till med jobbjakt och träningen!! Hujj

  2. Tack för kommentaren. Har väl inte legat på där alltför mycket tyvärr. Borde faktiskt göra det och tänkte ta tag i det när det lugnar ner sig lite och jag "bara" har ett jobb. Tack tack! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here