Dåligt body battery och fin uppgång i Oasmia

Nej men vi kämpar väl på här efter bästa förmåga. Alfons börjar så sakta bli frisk och piggare. Men vi vuxna i hushållet går nog snarare åt det andra hållet. 
Det är väl inslagna rutiner kring att försöka förbättra måendet. Jag sköljer näsan med saltvatten, dricker mängder med vatten, honungs- och ingefärashot, vitaminer och så vidare. Har även klivit på en tredagars penicillinkur i hopp om undervärk, fick hjälp från appen KRY, den tycker jag fungerar riktigt bra! 
Har sovit dåligt ända sedan jag blev sjuk. När jag la mig inatt hade jag inga förhoppningar om bra sömn. Men faktiskt så somnade jag före klockan 23 och vaknade först klockan 07,53! Det var värdefullt. Jag använder mig av min Garmin 945  har den på armen dygnet runt. Från att ligga på oftast över 25 000 steg om dagen så ligger jag nu under 10 000.. Klockan har någon funktion som kallas ”body battery”, som med hjälp av hjärtfrekvensvariabiliteten mäter hur pigg kroppen är och nu när jag är sjuk så får jag faktiskt lägre värde på den. Vanligen brukar jag ha 100 som är maxvärdet när jag vaknar, idag hade jag 36. Med god sömn, som sagt. Dessutom så är vilopulsen betydligt högre. I vanliga fall när jag är frisk ligger den kring 40-44 enligt klockan, nu ligger den kring 50. 
Vad gäller symptomen nu så är det hosta med grönt slem, ont i bröstet, snorig, halsont emellanåt och en aning hängig. Inte så att jag mår jättedåligt sett till allmäntillståndet. Men orken är helt klart sämre. Det var väl en jävla tidpunkt att bli sjuk på. Jag håller tummarna för att snabbt bli bättre, så får vi helt enkelt se hur det blir. 
Jag har på inga sätt ställt in Vasaloppet. Det är ju det som är årets stora mål och som jag tränar för. Men det kommer ju fler år också, som jag känner det så kommer jag fortsätta åka skidor ett antal år till. Jag är väldigt motiverad fortsatt och med hjälp av min Skierg, samt mitt löpband så kommer jag kunna träna bra fortsatt med kort ställtid!
Ett riktigt glädjeämne de senaste dagarna är mitt största aktieinnehav: Oasmia pharmaceutical som äntligen har börjat röra sig uppåt och det rejält! Jag ligger investerad med drygt två årslöner där och mitt långsiktiga mål är att jag kan få in en så pass fin vinst att jag inte kommer behöva jobba mer. Ja, det låter orimligt nu, men jag tror att risk/rewarden i det caset är enorm. Den som lever får se. Dom har just tillsatt en ny VD och har många spännande saker i pipen. Spana in det om ni är intresserade!
https://adamsteen.se/
Previous articleVikarier
Next articleProdukter och helvetet hemifrån

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here