Det är över nu.

Hon kom till mig. Sa att det var över. Jag grät och var jätteledsen. Hon visade inga känslor och sen drog hon. Jag vet inte om jag orkar nåt mer nu. Varken skidor eller annat. Allt kan vara över. Det visar sig. Just nu pissar livet på mig. Jag hatar det. 
https://adamsteen.se/
Previous articleRätt okej
Next articleTillbaks till noll igen

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

14 COMMENTS

 1. Kämpa på, det löser sig! Du förtjänar bättre.

  Du är inte ensam om att tycka att julen är tung, som tur var är den snart över.

  Ta dig ut och spring ett varv om det känns tungt, det brukar hjälpa för mig iallafall.

 2. Tack. Jo, men det är ju inte så jättekul att bli dumpad av nån man varit ihop med i fem år. Men men. Ja, nu ska jag dunka på med träningen utan saker som hindrar mig, finns andra tjejer.

 3. Kämpa, saker och ting kan förändras fort även om stunden nu är tung.

  Vi är många som följer din blogg dagligen och uppskattar dig!

  Sköt om dig och träna på så Wickström bara får se din rygg på Axa skimaraton (om det blir lopp).

  "W"

 4. Visst är det så, och det är inte konstigt med att det känns jobbigt. Låt det ta lite tid och blicka framåt mot alla nya möjligheter istället för att grotta ner dig i det gamla.

  Grym blogg förresten!

 5. Adam, tack för en bra blogg. Jag läser den varje dag när jag sitter på tåget. Din blogg sticker ut. Spontant tänkte jag, nu när du är en fri blomma på fäbodvallen, "äntligen". Nu får vi se Adam satsa på sig själv – med rätt fokus.
  Byt rubrik nu. Ta något i stil med Adam – het och singel.
  Hälsningar från mellersta Södermanland.
  Jonas

 6. Förstår att det känns tungt just nu, tror alla som levt lite kan dela den känslan med dig. Du har nog vetat och burit på det här ett bra tag, men nu har du ett klart besked att förhålla dig till och när det värsta lättat kommer du känna dig bättre än på länge. Nu kan någonting nytt börja och det kan bli spännande och hur bra som helst! Låter förstås bara som floskler när man är mitt upp i det… Men för mig var det just så, och det blir ganska snabbt bättre!

  Kämpa på, din blogg är grym och lycka till i vinter! //G

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here