Det där var ju ingen höjdartid på milen

BloggerImage
Foto: Jimmie Johnsson

Åh fy satans helvete vilket jävla slit det där var. Jag har inga som helst bortförklaringar eller undanflykter och jag sprang allt som gick idag. Det gick dock inte fort. Jag haltade runt den (enligt min polar-klocka) 9,99 kilometer långa banan på 37,37 minuter. Hade en förhoppning innan om att springa på 35-36 minuter i alla fall, men idag gick inte det. Så kan det vara ibland. 
Jag kände redan på uppvärmningen att det inte var någon riktig sprutt i kroppen. Hade 155-160 i puls bara av att jogga i 6 min/km-fart. Gjorde några väldigt korta fartökningar och pulsen skenade upp över 180 direkt. Helt sjukt. Jag brukar ju ibland när jag är lite halvsliten klaga på att jag har för låg puls, idag var det tvärtom istället. 
Öppnade loppet medvetet lugnt. Kändes rätt bra i cirka tre kilometer, därefter var det en ren plåga. Jag kallsvettades och hade fullt upp att ta mig framåt. Passerade fem kilometer på otroligt dåliga 18,02 minuter. Därifrån och in i mål så tappade jag säkert tio placeringar också. Så ni förstår ju att det inte var något bragdlopp. Men det blev ett riktigt bra träningspass och jag kämpade allt jag hade. Ingen aning om vad placeringen blev.
Siffror från klockan:

37,37,8 min
9,99 km
194 snittpuls
200 maxpuls
50 höjdmeter 
https://adamsteen.se/

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here