Det där var ju ingen höjdartid på milen

BloggerImage
Foto: Jimmie Johnsson

Åh fy satans helvete vilket jävla slit det där var. Jag har inga som helst bortförklaringar eller undanflykter och jag sprang allt som gick idag. Det gick dock inte fort. Jag haltade runt den (enligt min polar-klocka) 9,99 kilometer långa banan på 37,37 minuter. Hade en förhoppning innan om att springa på 35-36 minuter i alla fall, men idag gick inte det. Så kan det vara ibland. 
Jag kände redan på uppvärmningen att det inte var någon riktig sprutt i kroppen. Hade 155-160 i puls bara av att jogga i 6 min/km-fart. Gjorde några väldigt korta fartökningar och pulsen skenade upp över 180 direkt. Helt sjukt. Jag brukar ju ibland när jag är lite halvsliten klaga på att jag har för låg puls, idag var det tvärtom istället. 
Öppnade loppet medvetet lugnt. Kändes rätt bra i cirka tre kilometer, därefter var det en ren plåga. Jag kallsvettades och hade fullt upp att ta mig framåt. Passerade fem kilometer på otroligt dåliga 18,02 minuter. Därifrån och in i mål så tappade jag säkert tio placeringar också. Så ni förstår ju att det inte var något bragdlopp. Men det blev ett riktigt bra träningspass och jag kämpade allt jag hade. Ingen aning om vad placeringen blev.
Siffror från klockan:

37,37,8 min
9,99 km
194 snittpuls
200 maxpuls
50 höjdmeter 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here