Resultat från igår, dagen och lite mer

BloggerImage
Med gårdagens ”fart” var det inte direkt något problem att fånga mig på kort. Här strax innan målgång. 

Foto: Rikard Claesson

God förmiddag. 
Även om jag inte bryr mig jättemycket så grämer det mig ändå lite att jag var så oerhört bedrövlig igår. Nästan så jag får be om ursäkt. Jag lovar att jag inte ska göra om det. På kvällen efter loppet var jag som vanligt efter lite kortare race uppe i varv och hade svårt att varva ner. Hade även kramp i vader och ben, nästan som vätskebrist. Lite konstigt, men så kan det vara ibland. Känslan under loppet var ju även den nästan lite vätskebristaktig. Idag känner jag av gårdagen i benen, inte så konstig kanske. 
Resultat för blodomloppet Borlänge 2016 finns här. Förstår att ni inte orkar bläddra ner till mig, så för att underlätta så kan jag meddela att undertecknads placering blev 26, tämligen mediokert. Men nu släpper vi väl det. Man kan ju inte vara på topp jämt (även om det vore kul att kunna vara det någon gång). 
Idag så ska jag cykla tre timmar lugnt i solskenet med Mattias Argårds och Linus Larsson. 15,45 utgår vi från Britsarvet. Välkomna att delta. 
Några fler bilder från gårdagen:

BloggerImage
BloggerImage
Foton: Rikard Claesson

BloggerImage
BloggerImage
Foton: Jimmie Johnsson
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

4 COMMENTS

  1. Du kanske har tränat lite för mycket på sistone? Kanske läge att kolla vilopulsen om mornarna ett tag?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here