Det eviga snurrandet på konstsnön

Swooosh, eller nåt?
Tja!
Efter dagsverket på arbetet så gav jag mig snabbt som ögat hem och lade mig i soffan för att sova. Så ofantligt skönt när klockan ringde 90 minuter senare och det kändes som det gått en sekund. Stort behov av sömn alltså. Jag har aldrig några problem att sova middag, eller att sova vidare på morgnarna, men just att somna på kvällarna är och har nästan alltid varit ett problem. 
När jag vaknat till efter min sköna tupplur så bytte jag om till träningskläder och drog upp till Lugnet för att avlägga några varv på konstsnöslingan. Idag blev det skate för min del, och det var faktiskt rätt lättfört. Trots 4-5 plusgrader. Jag var ute i 1,50 (30,57 km, 275 höjdmeter, enligt Polarklockan) precis som igår, det är nog så länge på banan kan man tycka. Men tiden rullar väl ändå på förhållandevis snabbt. Med 20 minuter kvar av passet så lade jag in fem stycken fartökningar á 20 stavtag med 20 stavtag i vila däremellan, för att försöka väcka kroppen. Kändes helt okej.
Nu har jag precis ätit middag och mina prylar är packade för morgondagen, skönt!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here