Tävlingshelgen är på ingång

 
En fredagsmorgon med mig
God förmiddag. 
Fredag idag. Men ingen riktig fredagsfeeling. Lite för trött och i helgen blir det två ytterligare tidiga morgnar. Ska tävla ”Björnjakten” i Älvdalen (och har jag tur så kan jag hämta ut ett paket jag beställt på Skistart med massa roliga skidprylar!) både lördag och söndag. Startlistan hittar ni här. Undertecknad startar klockan 10:06:30. Så man lär väl lämna grannkommunen omkring klockan 07 imorgon bitti. Det hade ju inte varit några bekymmer om man kunnat somna när man lägger sig på kvällarna. Bra längesedan sist nu. Kämpa Adam. Jag som skulle börja träna mindre nu och bli piggare. Men det är väl bara att bita ihop, snart vänder det nog! Hoppet är det sista som överger en, sägs det. Jag har i alla fall saker att göra på dagarna, och längtar väl egentligen inte tillbaka till förr. 
Idag så ska jag försöka ta mig igenom jobbdagen, sen så blir det ett lättare skidpass igen. Uppe på drömslingan. Kollar man väderprognosen och vågar lita på den så verkar det som att det kommer snö och minusgrader framöver nu. Det är välkommet. Mörker, många plusgrader och regntungt är till och med för mycket av det goda för mig. 
Hörs senare kamrater!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here