Det rullar på bättre än på länge och harmonin börjar bli ett faktum +ANNAT

BloggerImage BloggerImage
Löper, som hundarna, på Jungfruberget
God förmiddag. 
Otur för er att ni hittade hit igen. Ni kanske klickade fel?! Idag är det ingen vanlig skoldag då det är studiedag för lärarna, så jag jobbar istället på fritids. Kommer sluta klocka. 16, istället för 14. Lär ju bli utbränd om jag ska fortsätta jobba så här. 
Det kommer då med största sannolikhet att bli en helvila idag, då jag fortsatt är rätt så sliten muskulärt. En skön känsla ändå. Det är lite annat än när man tränat hårt och mycket. Alltså konditionsmässigt. Jag gillar den här blandningen av träningsformer som vi skidåkare ändå kan syssla med. Tror inte jag hade klarat av mentalt att enbart köra en träningsform. 
Ser fram emot att få plocka fram min landsvägscykel snart och mata några mil med den. Under en period från och med nästa vecka så blir det cykel och löpning för mig. Eventuellt lite SkiErg. Ska försöka hålla mig ifrån rullskidorna ytterligare en tid. Det ska nog inte vara några större problem ändå, det finns ju roligare saker att göra än att åka rullskidor. 
Snart är det helg igen. Veckorna springer ju iväg. Men det går ju än fortare om man trivs med tillvaron. Jobbet på skolan är ju riktigt kul och det passar perfekt med mina tider, så att jag både hinner sova middag och träna ett bra pass. Det finns även tid för trevligt umgänge i grannkommunen. Trodde inte att jag skulle fastna så mycket för det. Men det har jag gjort och det känns väldigt bra måste jag säga! Tillståndet harmoni, som ändå måste vara det vi alla eftersträvar känns som att det är här för att stanna. Och ingen är mer överraskad eller glad än jag.  
Jag ska inte uppehålla er mer nu, men avslutningsvis så kan jag återigen tipsa er om att följa mig på följande sociala medier; 
InstagramAddeSteek
Twitter: AddeSteek
FacebookAdam Steens blogg
Snapchat: Addesteek
Swish: 076 – 166 49 97
BloggerImage BloggerImage
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here