Död.

Åh fyy faan!! Nu har jag själv i fyra timmar och 30 minuter cyklat racer i grym motvind, stångats med extremt regn och i ett ruskigt kallt väder. Turen jag körde var: start vid mig i Britsarvet – Lugnet- Skuggarvet – Sundborn – Toftbyn – Enviken – Linghed – Böle – Vintjärn – Svartnäs (vändpunkt) – Svärdsjö – Kårtäkt – Falun. Längden blev 12,7 mil med en snitthastighet på 28,5 km/h.
Det kändes bra i cirka nio mil, sen blev kylan för påtaglig och jag blev ett tag tveksam hur jag skulle ta mig hem. Tur jag hade en gel med mig som jag tryckte i mig tillsammans med en mun vatten, då vaknade jag till och lyckades ta mig hem utan större problem. Jag klarade mig på en 0,7 liters flaska, vilket kanske var väl lite. Pulsen slapp jag se då jag har min klocka på lagning.
Tidigare idag hade vi ett GPS-äventyr för försäkringskassan, 20 personer och det gick bra utan problem. Efter evenemanget så fixade jag och Oscar i ordning och planerade inför morgondagen. Då jag ska ha hand om och vara med på inte mindre än tre(!) evenemang, så det gäller att vara förberedd. Men som jag skrivit förr, så är det så kul att jobba där då spelar det ingen roll att det blir lite stressigt ibland.
Nu ska jag återgå till mit halvdöda läge i soffan, dock ska jag få i mig lite mat först. Ha det fint!
https://adamsteen.se/

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here