Dubbelpass idag?

Godmorgon.
Det blev sent igår på grund av allt skruvande med möbler. Jag tycker faktiskt att vi fick till det rätt så skapligt trots allt!
Nu ska jag strax ut på ett tretimmars-pass, klassiskt med bland annat Kalle Gräfnings och min bror Jone. Det kommer bli skoj, får se om gammel-seg-kroppen återhämtat sig sen söndagens Norrbärke Ski Maraton.
Dagen till ära har jag inget jobb, så troligen kan jag få vila över lunchen och eftermiddagen, mot kvällningen är planen att köra ett styrkepass.
Nej, nu har jag inte tid att skriva mer, vi hörs efter träningen!
https://adamsteen.se/
Previous articleÄntligen…
Next articleTre timmar klassiskt.

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

2 COMMENTS

  1. Kommande tävlingar??
    Vad ska du åka i helgen (30-31 jan)?
    Harsa eller Hornbergs?
    Kan du rekommendera något av seedningsloppen för en glad amatör?

  2. I helgen har jag valt att stå över långlopp, troligen kommer jag åka en sprintstafett på Lilla-SS här i Falun på söndag den 31:a.

    Har inte åkte någon av dem, så tyvärr kan jag inte rekommendera något heller, mer än att du går in och kollar på arrangörernas hemsidor och kollar vilken banprofil som passar dig (om det finns). Sen vilket lopp som är närmast, kan ju trots allt vara skönt att få så kort resa som möjligt till tävling.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here