Dubbelpassa idag med? Hemska tanke.

Hej läsare, vänner och alla andra ohängda!
Idag ska motionären Adam Steen, ni vet han som är så dålig på skidor, som inte behöver en blogg (som för övrigt är ”underhållande”, framförallt för folk som ”sitter sömnlösa på flygplatsen”) och som nästan blir ifrånkörd på vasaloppet av en ren motionär som för övrigt springer på 31 minuter på milen, vilket 24 svenskar klarade under 2009 (svårt att tänka mig att denne person var tio minuter efter mig på vasaloppet.. Då ingen av de riktiga 31-minuterslöparna var in närheten/eller åkte Vasaloppet 2010).
Inspirationen från inledningen av detta inlägg kommer från den ”anonyme” kommentars-skribenten på min blogg som skriver följande på inlägget: ”Sjua på vårpoffen”:

”haha din blogg är underhållande, sitter sömnlös på flygplatsen och väntar på mitt flyg

Det låter på dina blogginlägg som om du vore nån talang med OS eller VM potential…”Sponsorer” osv, sedan rätt som det är skriver du om företagsstafetten, hur många världscups poäng gav segern i företagsstafetten?

Jag tror inte Norrmannen med 53 på bröstet brydde sig speciellt mycket om han blev 63:a eller 64:a. Det var ju knappast pallplats i OS det handlade om.

Men all heder, jag är bara motionär, och åkte Vasaloppet 10min långsammare än dig själv, däremot så lufsar jag fortfarande milen på 31 (löpning), hm borde jag starta upp min egen hemsida för alla fans som dig själv?


Kul med dessa människor som måste hävda sig själva genom att trycka ner andra. Troligen är det samma person som kommenterat på följande inlägg: 1, 2, 3. Vore ruskigt spännande att träffa denne person, vilken jag antar är en honom (då inte alltför många tjejer springer milen på 31 minuter och är tio minuter efter mig på vasaloppet som motionärer). Frågan är om han efter detta möte med mig tycker det blir lika ”ruskigt spännande” att träffa mig, som jag kommer tycka? Troligen inte..

Nåväl, för att komma till ämnet. Planen är att köra två pass även idag. Snart ska jag ut på ett lugnt klassiskt pass med Kalle.G. På eftermiddagen/kvällen så tänkte jag hinna med ett styrkepass. Jag ska också hinna med lunch på Dala Wärdshus och jobb i Lugnets sportbyte.

Stressig dag? Nej då, det känns bra!

Hörs efter min träning!

https://adamsteen.se/
Previous articleDubbelpass.
Next article1,35 timmar klassiskt

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

7 COMMENTS

  1. Du bryr dig för mycket. Kanske något att jobba på. Sköt dig själv och skit i andra. Som min far sade.

    /Dalken

  2. Sluta bry dig, eller ta åt dig rättare sagt. Du har en blogg men ganska många läsare, vad trodde du? Att det bara skulle vara pluttinutt kommentarer .. nä skärpning Adam 🙂

  3. hetsa inte upp dig i onödan. lägg energin på annat, gör som dalken sa "sköt dig själv och skit i andra"

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here